zadaci postavljaju u 13h, 20h i 00h

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Skriveni potezi

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Skriveni potezi taj Sre Jul 31, 2013 11:17 pm

Tsunade

avatar
Academy student
Academy student
Skriveni potezi - mogu se raditi u bilo kojoj logičnoj situaciji kada vas protivnik ne vidi. U zavisnosti kakav skriveni potez želite da uradite, birate situaciju. Skriveni potez, onaj najbanalniji, može se uraditi čak i ako se sakrijete iza nekog drveta, kamena, oružja (koje je dovoljno veliko da vas zakloni). Ovakvi skriveni potezi podrazumevaju nešto što se može uraditi u okviru zaklonjenog prostora. Npr. ne možete se sakriti iza kamena pa baciti na protivnika kunai kao skriveni - naravno da će videti taj kunai.
Najveći prostor zauzimaju smoke bombe kada želite da radite skriveni, ali ne deluju na svakog ovakve bombe plus snosite i sami određeni rizik, jer je u tom trenutku i protivnik u prilici da uradi nešto (oboje možete slati adminu pm - vi ne vidite u tom trenutku jedan drugog). Jedna smoke bomba pokriva jedan post, znači morate da bacite dve da bi delovalo i na protivnikov napad (post), ali je dovoljna jedna da vi odradite skriveni.
Još jedno pravilo za smoke bombe - morate striktno objasniti, kako bacate smoke bombe, gde ih bacate. Možete da bacite 2 s bombe samo tamo gde ste vi, da se samo vi nalazite u tom dimu, ili da se oboje nalazite u dimu, ili da se dim nalazi između vas. Bitno je da se na početku borbe takođe odredi razdaljina između protivnika. Sve što se ne objasni u postu ili pm-u se ne važi. Ne umemo da čitamo misli niti predvidimo budućnost.
Skriveni se mogu raditi i u toku ili nakon nekog određenog jutsua koji logički vas sakriva na par trenutaka od protivnika koje možete iskoristiti na taj način - kao skriveni potez. Ovo ne znači da možete da radite 2 jutsua u isto vreme ako vas prvi zaklanja. Više jutsua možete da radite samo ako imate dovoljno poena na hitrost.
U ovom slučaju kada se skrivate iza jutsua, vaš skriveni potez može biti jedino neko oružje ili item - ima i izuzetaka, za koje naravno morate da se konsultujete s adminom.

http://naruto-jaorpg.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu