zadaci postavljaju u 13h, 20h i 00h

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Uvod traži duži naslov

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Uvod traži duži naslov taj Sre Jul 31, 2013 10:59 pm

Tsunade

avatar
Academy student
Academy student
Zdravo moji džaci. Dragi moji džaci, što bi reko moj profa, eto vas u ovoj temi kako bi pročitali neka osnovna pravila RPG igre.

Prvo, ovo nije samo klasična igrica, nego će se od vas i tražiti da pravite priču, postujete u temama vaših kuća, prodavnica, trgova i slično (u početku će to biti šatori i logorske vatre pošto smo toliko bogati ono ne zna se). Tako ćete još i zarađivati novac tj. ryo. Postoji samo jedan problem kod ovakvih postovanja, iz razloga što možete lako biti napadnuti i ubijeni. Jedino mesto gde imate imunitet jeste vaša kuća (šator). Osim što ćete tim postovanjem zarađivati ryo, vi ćete moći da ispunite određene uslove, za dobijanje određenih povlastica u RPG igri, kao i dodatan ryo i tp poeni za naj postera svake druge nedelje.

Zabranjeno je postovanje posta za postom, za dodatne izmene služi dugme edit. Kazne za takvo postovanje su u početku oduzimanje određene svote ryo-a, kasnije oduzimanje dozvole za pisanje u tom predelu, pa dve opomene, a onda nećete uopšte moći da igrate RPG, tj. biće vam dozvoljeno da postujete samo u fan delu. Banove ne delimo za ovakvu vrstu prekršaja.

http://naruto-jaorpg.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu