zadaci postavljaju u 13h, 20h i 00h

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kako trenirati sposobnosti ( I OVO VAZNO)

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Kako trenirati sposobnosti ( I OVO VAZNO) taj Sub Avg 17, 2013 12:25 pm

Jiraiya

avatar
Genin
Genin
Kad pravis lika biras 2 sposobnosti. I kasnije samo te 2 sposbnosti mozes budziti. Hitrost, Jacinu i Prezicnost budzis sa roleplay opcijom. 1 roleplay skida 1 staminu, koliko imas stamine pise ti na profilu lika. Kad ti roleplay baci npr 3 boda na jacinu, to znaci da si za 3 poena jaci nego sto si bio, tj da ti je vrijednost jacine 3. A za sta sluzi jacina i ostale sposbnosti pise ti u istoimenoj temi.

Za kontrolu chakre je malo tezi trening. Postoje četiri stepena smanjenja čakre:
za 1/8 (3)
za 1/4 (5)
za 1/2 (15)
za 2/3 (20)

Kako doći do tih stepenova? - Jednostavno morate da trenirate određen broj puta tako što ćete treningom, čakru svesti na nulu. Tokom tog treninga nije bitno koju šemu tehnika ćete koristiti, važno je da svaku tehniku koju znate uradite bar jednom u nekom od treninga, ovo ne znači da u jednom treningu uradite sve tehnike koje imate. Za onu tehniku koju nikada nijednom niste koristili prilikom treninga, ne važi pravilo smanjenja čakre.
Gore navedeno u zagradama predstavlja broj koliko puta morate svesti svoju čakru na nulu da bi stigli do određenog stepena.
Ovakav trening može da se radi samo 1 dnevno bez obzira na staminu, a stamina se skida slično kao u borbama. 5 stamine za trening od 2 strane ili manje, 10 stamine za trening od 3. stranice pa naviše.
Pamtite, svaki stepen predstavlja ZA koliko se smanjuje čakra, a ne koliko čakre koristite od ukupne vrednosti. Primer: imam samo drugi stepen i radim tehniku za koju je potrebno 100 čakre. Pošto drugi stepen smanjuje za 1/4 ja ću raditi 100-100*1/4=100-25=75. Znači trošim za tu tehniku 75 čakre.
I još nešto, brojite treninge za svaki stepen pojedinačno, tako da kada sakupite npr. 5 treninga za prvi stepen, sledeće treninge brojite ispočetka za sledeći stepen.


_________________
 Let me explain something to you Gost, there is only one thing that matters if you are a shinobi, and it isn't the number of techniques you possess. All you do need, is the guts to never give up. 
Spojler:

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu